آستارا – ایرنا – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار آستارا شرکت در انتخابات را تکلیف الهی و رسالتی ملی دانست و گفت : امید است با حضور چشمگیر مردم انتخابات ۲۸ خرداد در این شهرستان با شکوه تمام برگزار شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید میرقربانی روز شنبه در نشست با مسئولان اداره ات آستارا، انتخابات را رویدادی بسیار مهم و اجتماعی توصیف کرد و بر تلاش همه اعضای ستاد انتخابات،  کنشگران و فعالان اجتماعی و مسئولان اداره ها برای برگزاری باشکوه این انتخابات در فضایی امن و سالم تاکید کرد.

وی گفت: سرفرازی نظام اسلامی منوط به حضور مردم در صحنه های مختلف از جمله انتخابات است و باید زمینه حضور حداکثری اقشار مختلف را در انتخابات پیش رو فراهم کنیم تا بهترین و کارآمدترین گزینه ها انتخاب شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار آستارا ابراز امیدواری کرد با احساس مسئولیت و شرکت گسترده مردم در این صحنه ملی، دشمن بار دیگر از فتنه افکنی و تلاش برای رسیدن به هدف های شوم خود مایوس شود.

۷۳ داوطلب برای انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و ۳۱۱ داوطلب برای انتخابات شوراهای اسلامی روستاهای آستارا نام نویسی کرده اند.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان ‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میان ‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در سه حوزه انتخاباتی و همه پرسی شوراهای اسلامی شهر و روستا در هزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری کشور  ۲۸ خرداد امسال برگزار خواهد شد 

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.