رشت – ایرنا – رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: یک هزار و ۵۰ تن گوشت بوقلمون از ابتدای سال تا کنون در این استان تولید شده است.
مسعود الماسی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به جوجه ریزی سه واحد تولیدی پرورش بوقلمون با ظرفیت بیش از ۱۲ هزار قطعه در استان گیلان افزود: گیلان جزو رتبه های برتر تولید و پرورش بوقلمون است.
وی با بیان اینکه رتبه اول تولید بوقلمون مادر متعلق به گیلان است، اظهار داشت: این خطه در تولید بوقلمون نیمچه گوشتی رتبه پنجم، مادر گوشتی رتبه دوم و تولید بوقلمون گوشتی رتبه چهارم کشوری را دارد.
الماسی خاطر نشان کرد: همچنین ۱۵ واحد فعال تولید بوقلمون گوشتی به صورت صنعتی با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه داریم ضمن آنکه در بخش خانگی و سنتی نیز بالغ بریک میلیون قطعه بوقلمون به صورت بومی در استان تولید می شود.
وی تشکیل زنجیره های تولید بوقلمون را موجب افزایش ارزش افزوده درآمد پرورش دهندگان دانست و اضافه کرد: این زنجیره در گیلان در حال شکلگیری است و تشکیل آن منافع خوبی برای استان به همراه خواهد داشت.
هفت واحد بوقلمون مادر با ظرفیت بیش از ۴۰ هزار قطعه در استان گیلان فعال هستند.