ایسنا/گیلان مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: در راستای حمایت از بیماران کرونایی ۶۵۳۷ مورد بیمار مبتلا به کووید ۱۹ تحت پوشش بیمه سلامت بودند که تاکنون ۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بابت هزینههای درمانی آنها به مراکز درمانی دولتی و خصوصی پرداخت کردیم.
جمشید محمدی، مدیرکل بیمه سلامت گیلان امروز در جلسه شورای اداری استان اظهار کرد: بیمه سلامت بیمه پایه کشور است که در گیلان نیمی از جمعیت معادل یک میلیون و ۲۴۰ هزار و ۹۱۵ نفر را تحت پوشش قرار داده است.
وی افزود: پنج صندوق و ۱۶۰۷ شرکای کاری در بخش خصوصی و دولتی با ما همکاری دارند؛ همچنین به منظور دسترسی آسان مردم با ۶۵ دفتر پیشخوان قرارداد داریم.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان تصریح کرد: در گیلان ۲۸۹۹ بیمار خاص، هموفیلی، دیالیزی، پیوند کلیه و ام اس تحت پوشش بیمه سلامت هستند که تا مهر ماه سالجاری ۲۸ میلیارد تومان هزینه درمان بیماران خاص پرداخت شده است؛ هر بیمار خاص یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در ماه هزینه دارد.
وی ادامه داد: ۱۷۷ مرکز جامع سلامت در استان با بیمه سلامت قرارداد دارند که ماهانه ۴.۵ میلیارد تومان حقوق به شاغلین این مراکز پرداخت میشود.
وی با اشاره به اینکه ۴۶ درصد رشد بیمه شدگان همگانی در استان داریم، گفت: تعداد بیمه شدگان همگانی از ۷۹۰۰۰ بیمه شده به ۱۴۷ هزار و ۳۸۰ بیمه شده افزایش یافته است که از دفترچه رایگان بهره مند شدهاند.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان بیان کرد: با توجه به استقرار دولت الترونیک، بیمه سلامت در الکترونیکی کردن اسناد بیمارستانی پیشگام بوده و در طرح نسخه نویسی الکترونیکی که از تیرماه امسال آغاز شده هم پیشگام است تا به تدریج دفترچههای کاغذی حذف شوند. در گیلان با همکاری خوب علوم پزشکی گیلان از ۸۴۶ پزشک طرف قرارداد ۷۴۸ پزشک به طرح نسخه نویسی الکترونیکی پیوستهاند که شامل ویزیت، تامین اعتبار، تولید نسخه کامل میشود.
محمدی ادامه داد: در راستای حمایت از بیماران کرونایی ۶۵۳۷ مورد بیمار مبتلا به کووید ۱۹ تحت پوشش بیمه سلامت بودند که تاکنون ۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بابت هزینههای درمانی آنها به مراکز درمانی دولتی و خصوصی پرداخت کردیم.
در ادامه رضا قنپرپور، سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان در خصوص نسخه نویسی الکترونیکی اظهار کرد: از ۱۸۰ هزار نسخهای که توسط پزشکان نوشته میشود در حال حاضر ۱۳۵ هزار مورد به صورت الکترونیکی ثبت شده این در حالیست که تا سه ماه گذشته حدود ۴۹۰۰۰ نسخه الکترونیکی ثبت میشد اما اکنون با جهش خوبی مواجه شده است.
وی با بیان اینکه از اول اسفند ماه دفترچههای کاغذی تمدید اعتبار نمیشوند، جامعه پزشکی الزما باید در طرح نسخه نویسی الکترونیکی مشارکت کنند، افزود: طرح نسخه الکترونیکی هنوز زیرساخت لازم را ندارد زیرا بعضا شاهد قطعیهای مکرر سامانه هستیم.
انتهای پیام