آستارا – ایرنا – سرپرست شبکه بهداشت و درمان آستارا از اهدای یک دستگاه "ویدیو لارنگوسکوپ" به بیمارستان از سوی یک خانواده خیّر در این شهرستان، برای رویت نای و حنجره و لوله‌گذاری در مجاری تنفسی بیماران خبر داد.

فرید بصیری مقدم روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ارزش این دستگاه یک میلیارد ریال است و برای بیماران اورژانسی و مجاری تنفسی و در تشخیص سرطان ‌های حنجره، قاعده زبان، سرطان و پولیپ سینوس‌ ها بکار می رود و از سوی خانواده مرحومه گلحسنی اهدا شده است.

وی ادامه داد: این دستگاه با دوربین پیشرفته و مانیتور ال.سی.دی امکان دید واضح از مسیر تنفس را فراهم می کند و زمینه حفظ زندگی و سلامت بیمار را افزایش می دهد.

وی افزود: زیرساخت های نسخه نویسی الکترونیکی بیمه های تامین اجتماعی در مراکز بهداشت فراهم است و افراد با ارائه کد ملی به پزشک مرکز می توانند از خدمات تامین اجتماعی در مراکز تحت پوشش بهره مند شوند و به ارائه دفترچه به پزشک و داروخانه نیازی نیست.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آستارا گفت: با  اجرای این طرح، بیماران می توانند در هر نقطه از کشور از خدمات دارویی بهره مند شوند و مشکلات نسخه نویسی کاغذی پزشکان بد خط نیز برطرف می شود.

شبکه بهداشت و درمان آستارا با ۶ مرکز بهداشتی، یک بیمارستان ۱۳۲ تختخوابی، یک مرکز درمانی در لوندویل، ۲۳ خانه بهداشت و حدود ۵۰۰ نیروی انسانی فعالیت می کند.

شهرستان مرزی و گردشگرپذیر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت، ۲ بخش و ۶۲ روستا در غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان قرار دارد.