ایسنا/گیلان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: گیلان در تولید بوقلمون مادر رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

حجت علی‌اکبرنژاد در جمع خبرنگاران  با بیان اینکه گیلان رتبه هفت کشوری را در تولید بوقلمون گوشتی دارد، گفت: استان  با هفت واحد بوقلمون مادر با ظرفیت ۳۹ هزار و ۷۰۰ قطعه رتبه اول کشور را داراست.

وی افزود: تولید گوشت بوقلمون در گیلان را ۱۲۷۸ تن عنوان کرد و افزود: همچنین بیش از ۲میلیون و ۵۰۰ قطعه تولید جوجه یک روزه در استان تولید می‌شود. سال ۹۹ داشته ایم.

علی اکبرنژاد با اشاره به اینکه فروردین ماه سال جاری ۱۶۵هزار و ۶۹۱قطعه جوجه یک روزه تولید شده است، خاطرنشان کرد: تعداد واحدهای تولید بوقلمون گوشتی در استان گیلان ۱۵ واحد با ظرفیت ۸۶ هزار و ۵۰۰ قطعه است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: تعداد واحدهای جوجه کشی سه کارخانه با ظرفیت  ۹۵۰ هزار عدد تخم در هر دوره است.

علی اکبرنژاد افزود: گیلان با دارا بودن  یک کشتارگاه بوقلمون ۳۰ درصد گوشت بوقلمون تولید ی استان درداخل مصرف و ۷۰درصد باقیمانده به خارج از گیلان برای مصرف صادر می‌شود.

وی گفت: ۷۰ درصد گوشت بوقلمون استان گیلان به استان تهران و زنجان صادر می‌شود.

انتهای پیام